top of page

Danskampen

Tijdens de zomervakantie organiseren we jaarlijks superleuke danskampen voor alle leeftijden. Deze kampen zijn elk jaar een groot succes! 

Danskamp aan zee

Voor het derde jaar op rij organiseren we een danskamp op verplaatsing. Wie gaat er mee? Genieten van de leukste danslessen, strandspelen, ontspanning en samen zijn. Kortom, een week boordevol dansplezier en strandpret! 

 

Het danskamp zal plaats vinden in VZW Horizon te Bredene van zondag 11 tot zaterdag 17 augustus 2024.

 

Het danskamp is voor dansers geboren vanaf 2005 tot en met 2013.  

Meer informatie vind je in onze infobrochure:

Vanaf woensdag 24 januari kunnen leden van Dansstudio Step by step zich inschrijven.

De inschrijvingen openen om 18:00.

 

Vanaf zondag 28 januari kunnen ook niet-leden zich inschrijven.

De inschrijvingen voor niet-leden openen om 14:00.

 

De inschrijven zijn gesloten

KLEUTERS

Dansen, spelen, knutselen, experimenteren met techniek en nog zoveel meer. Tijdens dit kampje beleven we samen met kleuters een heerlijke week binnen een thema dat volledig past in hun leefwereld. De kleutertjes zijn een halve of hele dag welkom bij Hilde en Karlien, twee fantastische ervaren kleuterleidsters en dansjuffen. 


Ben jij op zoek naar een leuke kleuterweek vol danspret en plezier? Dat vind je hier! 

 

Kinderen die uit de derde kleuterklas komen en naar het eerste leerjaar gaan sluiten nog aan bij dit kampje.

Concreet:

Voor wie: schoolgaande kleuters vanaf 2,5 jaar tot en met kinderen die naar het eerste leerjaar gaan na de zomervakantie. 

Uren: Halve (9u - 12u)  of hele dag (9u - 16u). Opvang voor en na het kamp is mogelijk.

Locatie: Gemeentelijke basisschool De Springplank 

De kleuterkampen zijn volzet. De inschrijvingen zijn gesloten. 

LAGERE SCHOOL

 

15 TOT 19 JULI: HELE DAG 

Heb jij zin om je onder te dompelen in verschillende dansstijlen, een beetje te knutselen, te spelen en vooral veel plezier te maken? Dan is dit kampje helemaal iets voor jou. Dansers van de lagere school zijn een hele dag welkom bij Anneleen en Stiene, twee zussen met een passie voor dansen en lesgeven.

 

De kinderen krijgen danslessen in verschillende stijlen, afgewisseld met ontspanning en spelletjes. Aan het einde van de week organiseren we een leuk toonmoment waar de dansers met trots kunnen laten zien wat ze geleerd hebben. Je moet nog geen dansles gevolgd hebben om deel te kunnen nemen aan dit kampje, plezier staat centraal!

Concreet:

Voor wie: voor kinderen van het eerste tot en met het zesde leerjaar (het leerjaar waar je kind tijdens schooljaar 2023-2024 in zat). 

Uren: 9u - 16u (opvang voor en na het kamp mogelijk)

Locatie: Sporthal Ter Linde 

Inschrijven voor dit kamp is niet meer mogelijk. 

21 TOT 23 AUGUSTUS: HALVE DAG

Zin om de zomervakantie al dansend af te sluiten? Dan ben je heel erg welkom op onze dans driedaagse van 21 tot 23 augustus. De dansers krijgen danslessen in verschillende stijlen, afgewisseld met ontspanning en spelletjes. Je moet nog geen dansles gevolgd hebben om deel te kunnen nemen aan dit kampje, plezier staat centraal!

Concreet:

Voor wie: in de voormiddag voor kinderen van het eerste tot en met het vierde leerjaar, in de namiddag voor kinderen vanaf het vijfde leerjaar.  (het leerjaar waar je kind tijdens schooljaar 2023-2024 in zat). 

Uren: Voormiddag 9u - 12u. Namiddag 13u - 16u (opvang voor en na het kamp mogelijk)

Locatie: Sporthal Ter Linde 

MIDDELBARE SCHOOL

 

15 TOT 19 JULI: AVONDSTAGE

Voor het eerst organiseren we een avond dansstage voor tieners. Tijdens deze week worden ze ondergedompeld in verschillende dansstijlen en krijgen ze les van Anneleen en Stiene, twee zussen met een passie voor dansen en lesgeven.

 

Dit belooft een week vol uitdaging en dansplezier te worden. 

 

Concreet: 

Voor wie: Dansers vanaf het eerste middelbaar (dit is het jaar waar je in schooljaar 2023-2024 in zat).

Uren: 17u00 - 19u30

Locatie: Sporthal Ter Linde

21 TOT 23 AUGUSTUS: DANS DRIEDAAGSE

Zin om de zomervakantie al dansend af te sluiten? Dan ben je heel erg welkom op onze dans driedaagse van 21 tot 23 augustus. De dansers krijgen danslessen in verschillende stijlen, afgewisseld met ontspanning en spelletjes. Je moet nog geen dansles gevolgd hebben om deel te kunnen nemen aan dit kampje, plezier staat centraal!

 

Concreet:

Voor wie: In de namiddag dansers van het vijfde leerjaar tot het tweede middelbaar, in de avond vanaf het derde middelbaar (het leerjaar waar je kind tijdens schooljaar 2023-2024 in zat). 

Uren: Namiddag 13u - 16u, avond 17u - 19u30

Locatie: Sporthal Ter Linde 

IMG_5956.JPG
IMG_6268.JPG
IMG_7688.JPG
IMG_7766.JPG
IMG_8028.JPG
IMG_7765.JPG
IMG_5284.jpg
IMG_5378.JPG
IMG_2388.JPG
bottom of page