top of page

Sfeerbeelden

Danskamp aan zee 2023

Aftermovie 'Look how far we've come' 2023

Ine Claes maakte deze leuke aftermovie van ons danskamp aan zee deze zomer. Zo leuk om terug te blikken naar deze mooie momenten. Het was een top week 🌞🌊

Wanneer we terugdenken aan deze dag voelen we nog steeds zo veel liefde, vreugde en warmte. We zijn dan ook enorm trots op wat we samen met jullie neergezet hebben. 

Hier delen we alvast enkele van onze favoriete momenten. 🧡

Danskamp aan zee 2022

Voor het eerst organiseerden we een danskamp aan zee. Het werd een week vol met dans, strandpret, knuffels, fietstochtjes, bandjes maken, weinig slaap maar vooral heel veel liefde. 
Het was zo leuk op het danskamp aan zee (aan zee 🎶)

Aftermovie 'Back where we belong' 2022

De voorbije 3 jaar hebben we online gedanst, in bubbels gedanst, op afstand gedanst, buiten gedanst en een virtueel optredens 

georganiseerd. Eindelijk mochten we weer samen dansen in onze danszalen. De dansers hadden zo hard gewerkt en bleven doorzetten in moeilijke tijden. Ze waren er helemaal klaar voor en straalden op het podium. Back where we belong!

Eindfilmpje dansoptreden 2021

Dit dansjaar konden we helaas geen normaal dansoptreden organiseren. Met een virtueel dansoptreden lieten we zien waar we dit jaar zoal aan gewerkt hebben!

"Enjoy little things, make big memories" was de titel zijn van ons virtuele optreden. Ondanks dat het dit jaar geen normaal dansjaar was hebben we ontzettend hard genoten van heel veel kleine dingen. Dit dansjaar zullen we altijd herinneren als een gek maar liefdevol dansjaar waarin de band met onze dansers alleen maar sterker is geworden. 

Danskamp augustus 2020

Voorbije zomervakantie gaven we weer hele leuke danskampjes.

Zowel de dansers als wij hebber er super hard van genoten en zijn helemaal klaar voor het nieuwe dansjaar! 

Vlog buitendanslessen

Door het coronavirus konden onze normale danslessen niet meer doorgaan. Na enkele weken online live danslessen te geven hebben we besloten om buiten dansles te geven. Dit hebben we enkele weken gedaan om zo de gemiste lesjes in te halen. 

Zowel wij als de dansers vonden de buitenlesjes super leuk! 

Groet optreden 'Into the unknown'

Door het coronavirus kon ons jaarlijks dansoptreden niet plaatsvinden. Gelukkig hebben onze dansers geen podium nodig om te stralen, dat deden ze ook vanuit hun kot. In dit filmpje dansen ze de groet die we normaal allemaal samen op het podium gingen doen. 

bottom of page