top of page

Wie zijn wij?

Hallo allemaal, 

Mijn naam is Hilde en ik sta al heel wat jaartjes in de kleuterklas. Met kleuters werken was mijn droom al toen ik zelf amper 6 jaar oud was. Na al die jaren doe ik het nog steeds super graag!

Als kind danste ik zelf heel veel. Ik volgde dansles bij verschillende leerkrachten. Nu vind ik het fijn om kinderen te zien genieten van dans en beweging. 

Begint jouw kleuter spontaan te zingen en te dansen als hij of zij muziek hoort…. dan ben je hier aan het goede adres.

Groetjes,
Hilde

 

hilde.jpg

Hallo allemaal,

Ik ben Anneleen en ik ben 26 jaar. In 2020 studeerde ik af aan de dansacademie van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Vier jaar lang kreeg ik hier de kans om elke dag bezig te zijn met mijn passie en uit te groeien tot een professionele danseres.
Na mijn opleiding ben ik me volop gaan ontplooien als danseres maar ook als danslerares. Momenteel dans ik bij een dansgezelschap waar ik de kans krijg om zowel nationaal als internationaal op een podium te staan. 

Naast zelf dansen geniet ik ervan om mijn passie door te geven aan anderen.
Ik hoop jullie veel bij te kunnen leren dit jaar en kijk er naar uit om er een leuk dansjaar van te maken! 

Heel veel groetjes, 

Anneleen

anneleen.jpg

Hallo allemaal,

Ik ben Stiene, de zus van Anneleen en de dochter van Hilde, en ik ben 22 jaar. Ik dans al van het moment dat ik kon lopen. Hedendaags, modern, hip hop, streetdance, musicaljazz, noem maar op. Ik doe het allemaal super graag! 

Samen met Anneleen coach ik twee wedstrijdteams in de stijl modern. Zelf zit ook in een modern en in een hiphop wedstrijdteam waarmee ik al naar het Belgisch en Europees kampioenschap mocht gaan. 

Dansles geven samen met Anneleen is wat ik het allerliefste doe. 

Hopelijk zie ik jullie allemaal terug tijdens onze danslessen!

Dikke kussen, 

Stiene

stiene.jpg
bottom of page